אל ראנצ'ו היא מסעדה דרום אמריקאית ששוכנת בלב האזור העתיק של טברייה. שם במבנה אבן בזלת עתיק בתמהיל המדויק שבין מסורת הכנת הבשר של אמריקה הלטינית לבין מסורת הדייגים הטבריינית מצוי השילוב המושלם של מנות הבשר והדגים שמציעה המסעדה
התענוג מתחיל עוד במנות הפתיחה וכמי שאכל כבר באילו אלו מקומות אני יכול להעיד שהם לא מאכזבות. החומוס נימוח בפה אך הקרפצ'ו תנעוג אסתטי וקולינרי.
במנת הבשר אפשר לפתוח עם חטיפי סיגרים חלומיים ובזכות הידע של הכנת הבשר שנצלה על גריל פחמים לוהטות הטעם הוא בהתאם.
למעוניים לצלול את נבכי מגוון הבשרים מומלץ להזמין פלטת בשרים שתעניק לכם מגוון מפתה במיוחד של קציצות בשר עם ריח המלוח על מים, סטייק אנטריקוט שהוא קסם על ים כינרת, עוף פרגית של אבא גנוב ויש כיאה למטבח דרום אמריקאי אמפנדס מעולים שעושים חשק להגיע לקרנבל בריו.
המסעדה נחשבת למוסד טברייני כבר למעלה משלושים שנה עבור קרניבורים מביני עניין.
המקום החליף בעלים לפני עשור והמסעדה עבר מאז מקצה שיפורים שמאפשר לאורחים להזמין חדר VIP שמכיל עד 16 סועדים. כמו כן בחלל המסעדה הספון עץ בשילוב אבני בזלת ניתן לארח בין 70 – 80 סועדים.
במקום ישנה מרפסת גדולה ומקורה שמכילה מספר דומה של אורחים ובאירועים גדולים אפשר לפתוח את הגינה שמכילה עוד כ 60 אורחים.
על הקורנה המסעדה בקושי התגברה ואז הגיעה המלחמה: "אנחנו נהנים בעיקר מקהל וותיק שמכיר אותנו" על המפונים שהציפו את בתי המלון בעיר פחות בונים במסעדה וגם תיירים פחות נראים בתקופה זאת אך חיילים הם עושים כבוד ואף הציעו ארוחות כמעט בחינם בתחילת המלחמה.
המסעדה כשרה ומציעה תפריט עשיר ומבחר גדול של סלטים, לחם הבית ומגוון רטבים ומנות אחרונות שכולל סושי שוקולוד, פבלובה פירות יער וצ'ורוס הקינוח הדרום אמריקאי. כל זאת לצד מבחר יינות שיעשירו לכם את החוויה הגסטרונומית.
ואחרי שתבקרו פעם אחת תתחילו להתגעגע לריח הכינרת בשילוב הבשר הנימוח ואווירה של אחת מערי הקודש העתיקות בארץ.
הקישון 1, טבריה
04-6724171
ראשון עד חמישי : החל מ 12 עד הלקוח האחרון
שישי: 15:00 – 12:00
מוצאי שבת ועד הלקוח האחרון