הלכנו לנסות את ההמבורגר החדש של רשת 'אגאדיר' שכולל עישון עם שבבי חבית יין אדום וגבינת צ'דר כתומה ולא התאכזבנו, להיפך הבנו שגם לחובבי הקציצה האמריקאית יש לאן לשאוף
השמועה על ההמבורגר המעושן של רשת אגאדיר הגיעה גם לאוזני ויצאנו לשטח לבדוק, הסניף של אגאדיר בחיפה שממוקם בלב הכרמל הוא אחד הוותיקים והיפים והוא גם הסניף הכי צפוני של הרשת שמונה 13 שלוחות. התפריט של אגאדיר (על שמה של העיר המרוקנית במערב אפריקה) מורכב מתשעה סוגי המבורגרים שנבחרו בקפידה כולל המבורגר טבעוני וכאמור לפני יותר מחודש נכנס לתפריט גם המבורגר מעושן (220 גרם) שנעשה בתהליך עישון מזורז בעזרת שבבי חבית יין ומוגש בצלחת עם כיסוי עליון ששומר על האדים ומעניק לו מראה יחודי. חוץ מזה הטעם וזה הדבר החשוב מאוד מיוחד ומיועד לחיך שרוצה להתנסות בקשת של טעמים שהאחד מגביר את השני ועל האומנות הזו אחראי שף הרשת עמיר אילן
אגאדיר היא רשת ההמבורגרים הראשונה בישראל שמאפשרת חווית אירוח שלמה שכוללת מוזיקה טובה, כבוד לקציצה הידועה ומקום לשבת בכיף. הסיפור הידוע על מקים הרשת איתן טרבולס הוא שהוא חיפש אחרי העבודה שלו כברמן בתל אביב מקום שמאפשר את כל הדברים שציינתי וכשלא מצא לווה מאמו 70 אלף שקל ובינואר 1997 הקים את הסניף הראשון בנחלת בנימין השאר כמו שאתם יודעים היסטוריה. הרשת שינתה את הדרך בה אנחנו אוכלים המבורגרים ובעקבותיה כמו לה מתחרים וגם קהילה של אוהבי המבורגרים שרודפת אחרי כל חידוש שיוצא לשטח (פעם הם אפילו ניסו המבורגר בתוך סופגנייה השם ישמור) .
לסיכום : תמיד טוב לקפוץ לאגאדיר גם לחובבי הקציצה הידועה וגם לכאלו שרוצים להתנסות בטעמים חדשים.
דוד פינסקי 6, חיפה
שעות פתיחה:
כל יום מ 12 עד 1:00
בחמישי ושבת – עד 2:00
בשישי עד – 3:00