הוא אוהב אותה והיא אותו זה נחמד , זה נחמד , זה נחמד ?
רק נחמד ? זה כל מה שנשאר "מהפרפרים בבטן " , ההתרגשות , הציפייה , הגעגוע , " הרגשת הריחוף " הציחקוקים , השיחות הארוכות לתוך הלילה , האינטימיות , התשוקה והמשיכה ?
זה נשמע אולי מוכר,משהו בזיכרון המעומעם עולה וחוזר,
אז מה קרה לנו בעצם ? איפה איבדנו את זה ?
במקום הלא מכובד בראש הרשימה עומד לו האויב מס' 1 לזוגיות השיגרה :
רובנו נוטים לחטוא וליפול למלכודת השיגרה והזוגיות הופכת להיות מובנת מאליה ברור לנו שבסופו של יום נשוב הביתה ויחכו לנו בבית ונבצע את אותן פעולות כמדי יום באורח חיים קבוע.
היינו צעירים ויפים והכי מאוהבים ממש כמו בסרטים המצויירים עם לבבות בעיניים , ים שמש שקיעות טיולים בילויים עד שיום אחד הוא שלף טבעת וכרע ברך ואת מלמלת " ברור שכן " הוא רצה אולם סגור ואת רצית חופה תחת כיפת השמיים ולבסוף מצאתם מקום שמשלב את שניהם , מזל טוב אתם נשואים !!
בהמשך מגיעים האוצרות היקרים ביותר לליבנו ולבית לאט לאט חודרת שיגרת חיים שלא מביישת אף פעילות מבצעית של חזרה מהעבודה , איסוף הילדים , חוגים , חברים , הצגות , כביסות , ארוחת ערב , הדחת כלים , מקלחות , סיפור לפני השינה , "אני צמא" , "מאמי הוא שוב בוכה, זה התור שלך לקום" וגם כשיש לכם עשר דקות של שקט בסלון אתם מיד מתכנסים לישיבת סיכום: "הוא היכה ילד בגן " , " לא אכל כן שתה " וכו "מחר מי לוקח?" מי מחזיר ? צריך לעבור בסופר , יש חשבונות לשלם" והפאנץ "טוב יאללה אני מותשת לילה טוב"
החדשות הטובות הן , שהמצב לא כל כך גרוע ואפשר לטפל לפי מרשם קל קל עם מצרכים שיש תמיד כמעט בכל בית. והפעם דייט זוגי פעם בשבוע באופן קבוע .
רק שניכם ( זוגי !!! ) פעם בשבוע זה יכול להיות יום קבוע או יום משתנה מה שיותר מתאים ונוח לשניכם נפגשים לבילוי זמן איכות ביחד כאשר האחריות להפקת הדייט מוטלת פעם עליו ופעם עלייך לתכנן לגוון ולהפתיע בבחירות .
מה למשל ??
ארוחה במסעדה טובה שאתם אוהבים , סרט , הצגה , פאב , אימון כושר זוגי , ריקודים , ארוחת בוקר , עיסוי זוגי , סטאנד אפ , ואפילו תערוכה זה יכול להיות כל מה שאתם אוהבים ונהגתם לעשות ביחד בעבר . לשם ההבהרה הכוונה היא שלא תלמד אותה עכשיו להנות מכדורגל ושלא תלמדי אותו איך שורפים את האשראי בקניון.
איך תתכוננו למפגש הזה?
תשקיעו מחשבה. תלבשו אאוטפיט שהוא עוד לא ראה, רק לא את השימלה שקנית לחתונה של החברה הכי טובה ואתה לא עם החליפת בר מיצווה.
תפעילו את חמשת החושים של הפרטנר:
שיראה איזה יפה את, שיריח את הבושם של הדייט הראשון שלכם, שירגיש את ההיקפים שלך שירדו כי את בצום כבר 7 שעות, שישמע את הקול הרך שהבענת במיוחד להיום. כל זה כדי שבסוף הדייט המחודש תטעמו אחד את השני ותגידו לעצמכם, זה הסטייק הכי משובח שאכלתי .
בתיאבון
איילת אהרון היא קואוצ'רית לזוגיות תושבת חיפה