רשת קונדיטוריות שני משיקה לרגל שבועות ליין עוגות גבינה רחב במיגוון טעמים והשנה: קולקציית סולרו חדשה בטעמים ועוגה טבעונית מיוחדת על בסיס חלב סויה, לטבעונים!
רשת קונדיטוריות שני משיקה לרגל שבועות ליין עשיר של עוגות גבינה במגוון רחב של טעמים. אריה אברמוביץ, שף קונדיטור של הרשת, ייצר השנה קולקציית סולרו הכוללת: סולרו מנגו, סולרו קסיס וסולרו אננס- פסיפלורה. העוגות מורכבות מבצק ברטון, גבינת מסקרפונה בתוספת פרי אקזוטי.
השף אברמוביץ לא שכח השנה גם את קהל הלקוחות הטבעוניים ופיתח עבורם במיוחד, עוגת גבינה טבעונית בריאותית על בסיס חלב סויה, פירות יבשים ופירות יער. העוגה ללא אפייה ולא תוספת סוכר.
מחיר לעוגה: 59 ₪
ניתן להשיג בסניפי הרשת ברחבי הארץ.
רשת קונדיטורית שני הינה מותג חיפאי בן 52 שנה שכיום מונה 14 סניפים ברחבי הארץ.
לבירור הסניף הקרוב: 04-8322066