ארוחת בוקר עשירה בסגנון בופה מושקת בימים אלו במלון הבוטיק וילה כרמל לאורחי המלון ולקהל הרחב בסופי שבוע. המחיר כולל הליכה הלוך ושוב למזנון והעמסת מזון ללא הגבלה
מי שביקר בווגאס, או בכל עיר הימורים אחרת בעולם, בוודאי מכיר את מזנוני הבופה אשר מלאים וגדושים במאכלים מכל סוג, כשהעניין מתמצה בסלוגן All you can eat בכמה דולרים בודדים. ומי לא חווה את מצעד הסועדים אשר עטים על מזנוני ארוחות הבוקר במלונות ארצנו כשהם הולכים הלוך ושוב למלא את צלחתם, בהרבה יותר מדי מזון מקיבתם אמורה להכיל. אז מישהו חשב להחזיר את הטרנד שהיה כה פופולרי בשלהי שנות ה-80 ותחילת שנות ה-90 והפעם בסופי שבוע, לאורחי מלון וילה כרמל, אך גם לקהל הרחב.
במלון הבוטיק משיקים ארוחות בוקר עשירות בסגנון בופה כשהתפריט המפנק כולל: מגוון רחב של סלטים, גבינות מובחרות, סוגים שונים של לחמים, מאפים מלוחים ביתיים, ביצים בסגנונות שונים, שקשוקה, פנקייקים, ריבות, פירות, מוזלי אישי, עוגות, ירקות קלויים, מטבלים שונים ושתייה חמה וקרה.
על התפריט מנצח מנהל המסעדה, דאהר זידני בעל נסיון עשיר במטבח, אשר בין היתר שימש כטבח במסעדת מנטה ריי התל אביבית ומנהל אירועים במסעדת 2c במגדלי עזריאלי בקומה 49 בבניין העגול.
מזנון ארוחות הבוקר פתוח בימי שישי בין 07:00-14:00 ובשבת בין 08:00-14:00. בופה ארוחות הבוקר זמין לקהל הרחב, בעלות של 70 ₪ למבוגר ו-40 ₪ לילד.
אסנת שליט, מנהלת השיווק של המלון: "במסגרת מאמצינו לפנק את אורחי המלון, אם זה בשיפוץ החדרים, שדרוג הספא לרמה גבוהה, החלטנו לאפשר גם לקהל הרחב להינות ממזנוני ארוחת הבוקר המשובחת שלנו דווקא בימות סוף השבוע, כדי שהחוויה המשפחתית תהיה מושלמת, במחיר שווה לכל נפש ובאיכות ללא פשרות".