ברגע שהושק התפריט החדש בסניף ג'פאן ג'פאן הכשר שבמתחם iway (צומת קריית אתא) אנחנו מיד התייצבנו כדי לטעום. חשבנו שנקבל בעיקר סושי אבל ההפתעה הייתה ענקית
ברור שלא חסר מסעדות יפניות, אסיאתיות או דוכני סושי בקניונים אבל אנחנו מחפשים תמיד את האיכותי . לכן היתה ציפיה מסוימת ממסיבת העיתונאים והטועמים שנערכה לאחרונה בסניף הקרייתי של ג'פאן ג'פאן שנפתח במתחם iway שבשדרות ההסתדרות לפני כשנה. במקום השיקו תפריט חדש הכולל מיטב מנות מהמטבח האסייאתי בגרסתם הכשרה, ואנחנו בטוחים שגם אתם שומעים את אנחות האושר והרווחה שמגיעות עכשיו מבתים רבים באזור.
מי שגם כן הגיע לנצח על האירוע ולהוסיף צבע הוא אחד מהבעלים, יעקב אבוחצירא, שאירח אותנו כיד המלך, כמו שאומרים עם מיטב המנות ממטבחו.
האורחים הרבים שהגיעו נהנו מסושי צבעוני ומקופד ועוד מנות מהמזרח הרחוק שלחלקן כלל לא ציפינו. מה לא היה שם? התפריט כולל שלל סוגים של סושי, לחמניות באנז עם המבורגר, מוקפצים, קוקטיילים, קינוחים מיוחדים ועוד. את הסושי פשוט אי אפשר היה להפסיק לאכול וזה לא רק כי אנחנו מכורים לאורז בגרסתו האסיאתית. המוקפצים היו מצוינים, מתובלים כמו שצריך, וכשחשבנו שאי אפשר להכניס יותר פירור הגיעו הקינוחים המשגעים.
היה ערב מהנה באמת וזה לא רק האוכל, כמו שתמיד אנחנו אומרים אלא גם האווירה. בין החוגגים היו: בועז כהן, ליאור גולדברג, חגית הורנשטיין, הילה מלמד, גלית צור, יוסי פרץ ארי, אורית פרץ ארי, סימי אקשוטי, נטע פלג, ענת שקד, נדב שהרבני, רונית קיטאי, דורון גולן, דורון בן דור ומיכל גילת. על ההפקה: שיר פרסקו, עדי סרדס ורפאל קבסה.
צילום אירוע: רותם טל. צילום אוכל: יפית בשבקין