רוזעלך פינת דומינו׳ס
דומינו'ס פיצה מרחיבה את תפריט הקינוחים שלה ומשיקה קינוח חדש ומתוק במיוחד: פופים – מאפים רכים, פריכים וחמים במילוי מטבעות שוקולד לבן בתוספת רוטב שוקולד חלב או רוטב פיסטוק ושוקולד לבן מפנק מעל.
הפופים, כאמור- מגיעים בשני טעמים שונים: פופים שוקולד – ממולאים במטבעות שוקולד לבן עם רוטב שוקולד עשיר מעל ופופים פיסטוק ושוקולד לבן – ממולאים במטבע שוקולד לבן עם רוטב פיסטוק ושוקולד לבן מעל. בכל קינוח מגיעים 8 יח' של פופים מפנקים, בעלות של 22.90 ₪.את הקינוח החדש ניתן יהיה למצוא בכלל הסניפים החל מתחילת חודש אוקטובר ויהיה ניתן להזמינן בסניפים או דרך באיסוף\ משלוח דרך האתר והאפליקציה.
במהדורה מוגבלת
פיצה האט משיקה מהדורה מוגבלת של שלושה מוצרים שעד כה היו מוכרים לכם בגודל אישי – עכשיו בגודל משפחתי! הכירו את המוצרים החדשים: מלוואח פיצה משפחתי: המלוואח הקלאסי מקבל טוויסט חדש עם מלית פיצה עשירה ומגוונת, המיועדת לשבועות של חוויות טעם משותפות.זיווה גבינות משפחתית: שילוב עשיר של גבינות שמספק טעמים קרמיים ומפנקים. מושלם עבור חובבי גבינות ואידיאלי לאירוח או פשוט לפינוק משפחתי או של החבר׳ה וזיווה שוקולד משפחתית: למתוקים שביניכם, זיווה שוקולד מציעה חוויית טעמים מתוקה ומענגת, מלאה בשוקולד איכותי ומענג. זו ההזדמנות שלכם לשתף את החוויה עם כל המשפחה והחברים.
הקרם דה לה קרם
שיריז פטיסרי בגבעתיים מתכונן לעונת החורף עם מגוון קינוחים חדשים הכוללים מבחר קרמבואים בעבודת יד עם טעמים מגוונים, וכן שוקולדים במילויים ייחודיים. העונה יוקדשו גם פעילויות תרבותיות והעשרה, בהן הרצאות בתחומים שונים.במסגרת קולקציית החורף החדשה, מציע שיריז פטיסרי מבחר קרמבואים בעבודת יד עם טעמים מפתיעים ומגוונים, המיוצרים בעבודת יד מביצי חופש, מקלות סוכר וניל ומחיות בלעדיות מבית שיריז פטיסרי על מצע עוגיית קוקילידה או ביסוויט מסורתי.
בראנץ׳ יומי
תפריט הבראנץ' העשיר והייחודי של ״בית לחם״ שהוצע במהלך החג יהפוך כעת לחלק קבוע מהמקום ויוצע לאורך כל ימות השבוע. הבראנץ', שהפך לאחת הבחירות המובילות של האורחים במהלך החג הן כאופציית יחיד והן כזוגית, כולל מבחר מגוון וייחודי של מאפים, סלטים טריים, וקינוחים בעבודת יד – כל זאת לצד האווירה הייחודית של המקום.
תפריט הבראנץ' הזוגי כולל שני מיצי תפוזים טבעיים, שני סלטים ביתיים טריים לבחירה, שני פרעצלים, שני סקונס עם עשבי תיבול ותרד, ושני מאפינס לבחירה. מאפי הבראנץ' משתנים בהתאם לאפייה היומית וברוח התקופה, בין אם מדובר בחגים או בעונות השונות. בנוסף, בבייקרי ישנו מבחר לחמים טריים וייחודיים, סלטים ביתיים כמו סלט אבוקדו, סלק וביצים, וגבינות רכות מקומיות כמו לבנה, ציזיקי ובולגרית עם פסטו ועגבניות.
גוש של המבורגר
דודו פדלון, שפתח את המוסד להמבורגרים בשדה עוזיה, לקח את ההמבורגרים הכי מושחתים שלו, הוסיף מנות מצויינות ופתח את גוש בשר מחדש כבר-מסעדה באשקלון.מתחת לרדאר, בשקט ומפה לאוזן, כל מנת המבורגר בגוש בשר היא חגיגה לא שגרתית של טעמים, כל תוספת הקיימת על ההמבורגר נבחרה בקפידה ועשויה בצורה המיטבית, והאיכותית ביותר. כמו להמבורגר, פדלון מתייחס ברצינות רבה גם למה שבא מסביב: הרטבים, האיולי, הריבות, החמוצים, ולצ'יפס – שנעשה בקפידה ומגיע פריך עם פצפוצי מלח, כמו גם לטופינג המאוד איכותיים.
מלבד ההמבורגרים נוספו לתפריט מנות ראשונות מצויינות, קוקטיילים נהדרים ועוד מנות עיקריות. את גוש בשר החדשה עיצב דודו פדלון כבר מסעדה ושם דגש על אוירת הבילוי, דרך התאורה, בר ישיבה גדול במרכז המסעדה וצבעים חמים. הבר יגיש קוקטיילם משובחים והפלייליסט המשובח משלים את החוויה.
ביו המנות: ההמבורגר: קציצת אנטרקוט אסאדו (225גרם), מוגש עם חסה\ בצל סגול, מלפפוץ חמוץ, צ'יפס הולנדי – עליה מגיעות התוספות. אווזים– שוק אווז, מעדן אווז, מדליון כבד אווז, ריבת בצל של סבתא אורה, מזרק איולי כמהין; קרניבורים– אסאדו מפורק במעשנה, ביצת עין, צ'ימיצ'ורי, קונפי שום, מזרק איולי ברביקיו אל צ'אפו– גוואקמולי, חזה עוף חריף מתוק, פלפל חלפיניו, מזרק איולי שזיפים, עיגול טורטיה קריספי; פסיכיאטר– בצל סומאק מוחמץ, כרוב כבוש, מיני מרגז, מזרק איולי עמבה ועוד.
הוא חוזר
בעקבות דרישות הקהל, מקדונלד'ס מחזירה לתפריט את ה“צ’יקן ביג מק” עם רוטב הביג מק האייקוני.לרגל ההשקה המחודשת, מקדונלד’ס יוצאת בקמפיין בהשתתפותם של הקומיקאים דור כהאן ויותם בקר ובהופעת אורח של תומר פישמן (מקמפיין מק נאגטס מיקס), טס השילוני (“האחיות המוצלחות שלי”) והקומיקאית הילה גולדנברג (“מייקל”, “מי שמע על חווה ונאוה”).ארוחת צ’יקן ביג מק זמינה בכל סניפי מקדונלד’ס ובמשלוחים.