רשת בתי קפה BIGA (ביגה) פותחת סניף בקונספט ייחודי:  תפריט מלא של מנות נטולות קמח חיטה,  הראשון בישראל שהינו חלק מרשת.  הסניף נפתח עבור אנשים רבים,  חובבי מזון ללא גלוטן, לסובלים ממחלת הצליאק או  לנמנעים מגלוטן מטעמי  בריאות.

מדובר בסניף ביגה הנפתח תחת השם: ביגה – ללא קמח,  הממוקם ברחוב חורב 12 שבחיפה, שניפתח  בהשקעה של כחצי מיליון ₪ ומשתרע על שטח של כ200 מ”ר, הכולל כ-  80 מקומות ישיבה , חדר פרטי לאירועים , ישיבה חיצונית  וממש כמו בכל סניפי ביגה מעדנייה ייחודית המציעה מגוון רחב של דברי מאפה טריים הנאפים במקום רק שהפעם כולם ללא קמח. במקום,  תפריט איכותי, מגוון ובריא השם דגש על טריות, וחומרי גלם איכותיים שכולו נטול קמח מתוך מחשבה על הצליאקים ולחובבי מזון ללא גלוטן.

התפריט מורכב ממנות בריאות עשירות בערכים תזונתיים, תוך מתן דגש על מנות ללא קמח חיטה וניתן למצוא בו מגוון עשיר של מנות: פסטות , פיצות הנעשות במקום, כריכים ממגוון לחמים ללא גלוטן, סלטים, סלמון נודלס, קציצות דגים מרוקאיות, נודלס קארי , פאד קפאו ועוד מגוון עשיר של מנות בניהן מנות דגים.

גם לילדים יש תפריט מגוון ועשיר של ארוחות ילדים .

בנוסף, המקום מציע מעדניית בוטיק של מוצרים לבית ללא גלוטן, תחת מותג פרטי – ביגה: מגוון מאפים,  חלות , בצק לפיצה , עוגות בחושות, עוגות מוס,עוגיות ,לחמים, פסטות, ממרחים, קרמבו, מקרונים ועוד מגוון קינוחים ללא גלוטן .

יאיר מלכה מנכ”ל קבוצת גרג המפעילה את רשת ביגה: “בזכות ששת המפעלים הנמצאים בבעלות הקבוצה המתמחים בייצור פסטות, לחמים, מאפים, עוגות וממרחים ללא גלוטן, אנו מצליחים לפתוח מקום כמו ביגה – ללא קמח  הנותן  מענה לחלק לא מבוטל מאוכלוסיה הרגישה לגלוטן. הקונספט החדש מבדל עצמו משאר רשתות הקפה הקיימות בישראל ומקווים לפתוח עוד סניפים בקונספט זה במרכז, בדרום ובירושלים. לדבריו: “אנו מציעים חוויה קולינרית ללא גלוטן ברמה בין לאומית.”

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY