חדשות האוכל

רשת בורגר סטיישן משיקה מנת המבורגר שכמותה טרם ראינו – וטעמנו – בישראל * באמצעות מצלה יחיד מסוגו בארץ, שיובא במיוחד מטאיוואן, מכינים ברשת קציצת המבורגר איכותית עטופה בז'קט מעטפת קריספי, ששומר על נוזליה ומעניק לה טעם מטריף * התוצאה הסופית נראית כמו חללית אך בטעם אין לטעות רשת ההמבורגרים האיכותית הכשרה בורגר סטיישן מציעה: המבורגר שכמוהו לא נראה בישראל עד כה. הספייס-סטיישן  Space stationדומה במראהו לחללית, אבל למעשה זהו המבורגר משובח שנאטם במכשיר מיוחד שיוצר סביבו ז'קט מעטפת קריספית וטעימה.המעטפת שומרת על כל הנוזלים של קציצת ההמבורגר המעולה ומעניקה לה טעם ייחודי ועוצמתי.

דומינו'ס פיצה, מרחיבה את טעמי פיצת Volcano המושחתת עם שני טעמי לבת גבינות חמה לטבילה במרכז הפיצה: לבת רוזה בטעם קלאסי ולבת קאצ'ו אה פפה קרמית עם טוויסט עוצמתי. שני הטעמים החדשים מצטרפים ל- Volcanoעם לבת הצ'דר שהושקה במהלך הקיץ האחרון והפכה ללהיט מסחרר.שלושת הטעמים של פיצת Volcano:

לבת רוזה: הרמוניה איטלקית של מוצרלה, פרמז'ן, עגבניות, בזיליקום ושמנת במרקם חלומי.

לבת קאצ'ו אה פפה: שילוב מדויק של מוצרלה ופרמז'ן, יחד עם פלפל שחור גרוס ושמנת במרקם קרמי.

לבת צ'דר: רוטב עשיר של גבינת צ'דר איכותית ושמנת קטיפתית – מושחת ומפנק.

פיצה האט משיקה את הבצק החדש ללא גלוטן, בשיתוף פעולה עם מאפיית מולינו בייקרי, המתמחה במאפים ללא גלוטן מתערובות מולינו איטלקיות. למאפייה כל האישורים הנדרשים, כולל GMP.לאחר מחשבה מעמיקה, החליטה פיצה האט לשדרג את בצק הפיצה ללא גלוטן, במטרה להעניק למתמודדים עם צליאק, רגישים לגלוטן וכל מי שמחפש פיצה ללא גלוטן, חוויה טעימה אף יותר. לראשונה, הבצק של מולינו בייקרי, העשוי מתערובת מולינו איטלקית איכותית (מולינו ירוק), זמין ב-107 סניפים של פיצה האט ברחבי הארץ. הלקוחות יוכלו ליהנות מפיצה מרגריטה ומפיצה לבנה מבצק המרגיש כבצק המכיל גלוטן.

הכירו את קולקציית החורף של פאפא ג'ונס, ארבע פיצות לבנות שמבוססות על רוטב השום המקורי בשילוב דליקטסים כמו טפנד זיתים, ממרח עגבניות מיובשות ועוד. בין הפיצות תוכלו לבחור:

הבלקנית- בסיס של רוטב שום (ללא רוטב עגבניות), הזלפות ממרח עגבניות מיובשות, 2 גבינות איטלקיות, פטה, זיתים ירוקים, בצל סגול, מוצרלה.                                                                                        קלמטה 6 גבינות – בסיס של רוטב שום (ללא רוטב עגבניות),  טפנד זיתי קלמטה, עגבניות טריות, ארטישוק, 5 גבינות איטלקיות, מוצרלה
צ'יקן פסטו – בסיס של רוטב שום (ללא רוטב עגבניות),  נתחי עוף עסיסיים, פטריות טריות, בצל לבן, מוצרלה, זילוף רוטב פסטו
צ'יזי פסטו – בסיס של רוטב שום (ללא רוטב עגבניות), פטריות טריות, בצל לבן, מוצרלה, זילוף רוטב פסטו

ברוטצ', הביסטרו בר בראשון לציון, מגישים תפריט  עשיר ומגוון שכל אחת מהמנות בו נבחנו בקפידה. אבל לבעלים של רוטצ' היו חסרים הניחוחות והטעמים העזים של אחד מהמטבחים שהם הכי אוהבים. המטבח האסיאתי לכן יצרו ברוטצ' תפריט ספיישל של מנות מהמזרח שגם הן מקבלות את הוייב של רוטצ של האיכות, השפע והטעם הבלתי מתפשר. ובבר של רוטצ' יצרו קוקטייל אסיאתי להשלמת האווירה.התפריט יוגש לצד התפריט הרגיל וברוטצ' מבטיחים שהמנות הטובות ביותר יכנסו בהמשך לתפריט הקבוע.

 

ראשון לציון ידועה בפנינים הקולינריות שלה ובימים אלה נפתחה פנינה קולינרית נוספת- סיבוב- מסעדת שווארמה ובשרים, שמביאה לראשון והסביבה חווית בשרים ושווארמה איכותית ביותר. את סיבוב פתח שחר כהן במקום דוכן האוכל שיפודי הכיכר, כמסעדת בשרים ושווארמה איכותית. שחר כהן, בעולם המסעדנות מגיל צעיר. בגיל 14 כבר עבד בשווארמה השכונתית, ובגיל 21 קנה את המקום שאותו מתפעל  35 שנים.שיפודי הכיכר הוא דוכן אוכל מיתולוגי בראשון לציון, אבל שחר רצה יותר.. במשך שנה וחצי הוא מתכנן, ממתג, ומעצב עד שסגר את שיפודי הכיכר למספר חודשים ובנה במקומו את מסעדת סיבוב שנפתחה בימים אלה, כמסעדת בשרים ושווארמה המביאה למזרח ראשון את התענוגות של בשרים איכותיים הנצלים על הגריל ושל שווארמת פרמיום הנצלת בסיבוב. לצד הבשר מגיעים הסלטים שמכינה מידי יום טבחית ותיקה כמו סלט גזר, מטבוחה, אבוקדו, כרוב אדום, חציל רומני, טאבולה, פלפל חריף, סלט עגבניות שרי חריף, סלט ביצים, סלק לסק ועוד מבחר גדול של סלטים צבעונים וטריים שעושה שמחה גדולה בשולחן.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY