יס פלאנט משיקה את תפריט החורף החדש שלה במתחמי הרשת ברחבי הארץ, בינהם ראשון לציון.

בין המנות שיוגשו אפשר למצוא מנות שנבחרו יחד עם השף הבינלאומי אשלי דיאס, וממטבחו. דיאס התנסה במטבחים רבים במהלך הקריירה, אותה החל בהודו שם נולד. בין המטבחים בהם עבד אפשר למצוא את מלון ה”טאג'” היוקרתי במומבאי, ואת מטבחו של השף ג’ורג’ בלנק, בעל 3 כוכבי מישלן, בוונאס, צרפת, זאת ליד תעודת “שף בכיר” אותה קיבל מהפדרציה הקולינרית האמריקנית.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

11 + = 12