מסעדת השף בנצרת שתפתיע אתכם

במלון רמדה בנצרת מתחבאת לה מסעדה שעושה כבוד לאוכל הערבי. השף רמי אבו ליל אחראי למנות שמוגשות במחשבה וטעמים שספג בביתו וכוללים את הבישול של אמא וההשפעות של המטבח הערבי – גלילי

כבר בעלייה להרי נצרת מרגישים בשינוי באוויר, הנוף של עמק יזרעאל וקישוטי הכריסמס שמתחילים לצוץ בכל פינה. השנה אולי יותר מתמיד נצרת שתמיד בתקופה זו בשנה נשאה פניה אל התיירים במיוחד אלו בעלי האוריינטציה הנוצרית אך בשנים האחרונות במיוחד מאז משבר הקורונה הישראלים גילו את פינות החמד בתוך ישראל שמזכירות להם את חו"ל אך עם הגוון המקומי הכה חשוב.

במלון רמדה נצרת, המלון הכי חדש בעיר שנפתח לפני חמש שנים הבינו את פוטנציאל תיירות הפנים ופתחו במקום את 'לוקנדה' – מסעדת שף יחודית שכוללת מטבח פיוז'ן איטלקי – ערבי

אווירת חג בלובי המלון רמדה
מנת קבב

המסעדה מיועדת הן לאורחי המלון שרוצים לגוון את החוויה הקולינרית שלהם וכמובן לאורחים מן החוץ שמוזמנים להתארח במסעדת השף היוקרתית (עם מחירים סבירים לגמרי) שממוקמת בתוך לובי המלון שבימים אלו יש בו אווירת כריסמס

ב'לוקנדה' השף האחראי הוא רמי אבו ליל, שף מקומי עם ניסיון רב.  אבו ליל גדל על המטבח העשיר של אמו – פאטמה "כל הזמן הבית היה מלא בריחות תבלינים ואני נמשכתי לזה" הוא נזכר. בעברו אבו ליל ניהל מסעדות והביא מהידע והניסיון ללוקנדה "רצינו מלון קונספט עם דגש על החוויה הקולינרית" הוא מדגיש.

המסעדה מגישה מנות מעוצבות בפיוז'ן איטלקי – ערבי כמו למשל ה'שאמיה' : קובה לבנה ושישברק אוטנטי ברוטב יוגורט מבושל – מנה שקשה להשיג במקומות אחרים או פטריות ממולאות בתערובת גבינות עם רוטב שמנת פסטו מוקרם בתנור – חוויה לחיך

פרגיות
מנת דג סלמון

תוכלו לנסות גם את 'קבב השף' מנה מפתיעה שכוללת שיפודי קבב על קינמון נח על לפה אפויה בתוספת סלט ואנטיפסטי

המקום מציע גם מאכלי ים, דגים ומנה של פילה סלמון טרי ברוטב שמנת ערמונים וניוקי – מנה שעשויה היטב

אציין גם לחיוב את מנות הילדים המושקעות שהם הרבה יותר מעוד מנות ילדים.

מי שירצה לבקר בעיר לאחר הביקור במסעדה. נצרת מציעה בתקופה זו בשנה שווקי כריסמס מרקט, פסטיבל מוזיקה ליטורגית בכנסיות המקומיות (להתעדכן באתרים היעודיים) ותהלוכת חג המולד ב 24 לחודש.

 

https://www.locanda.co.il/

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY