לצד מנות קלאסיות, ניתן למצוא מנות מיוחדות במחירים סבירים, מבלי להתפשר על איכות וטיב החומרים. רנה קריון פתוח מ-08:00 בבוקר ומתפקד כביסטרו בר המגיש ארוחות לאורך כל שעות היום ובלילה לבר תוסס, עם תפריט אלכוהול משובח ונשנושים

בחמישי האחרון השיקו בביסטרו בר קפה "רנה" שנמצא במדרחוב בקריון את תפריט הערב, בו לצד מנות קלאסיות ניתן למצוא מנות מיוחדות, מנות גדולות במיוחד במחירים סבירים, כשהאיכות היא ללא פשרות תוך כדי שמירה אדוקה על טיב החומרים.

בשנת 2003 נפתח הסניף הראשון בראש פינה ע"י הבעלים גולן בן עטיה ומהר מאוד הפך הביסטרו בר הצפוני למוביל את תרבות הבילוי והקולינריה בצפון, כמו גם את סצנת חיי הלילה במושבה. השמועה על הביסטרו בר הצפוני עשתה כנפיים וגררה אליו אלפי חובבי מזון משובח, אם מישובי הסביבה, או מטיילים אשר הגיעו לצפון, מה שגרם לבן עטיה להרחיב את הפעילות ולפתוח סניפים נוספים בצפון.

רנה קריון נפתח לפני כשנה והוא בבעלות מלאה של בן עטיה, מה שהופך אותו לאחיו הצעיר של סניף הדגל בראש פינה. הביסטרו בר קפה הוא שונה מבתי קפה אחרים, אם זה מבחינת העיצוב החדשני והצעיר, במנות הגדולות וכן בתוספת לתרבות חיי הלילה בדמות בר משקאות אלכוהולי מגוון במיוחד וייחודי לרשת ואווירה תוססת.

רנה קריון קיבל לאחרונה תוספת מעניינת בדמותה של ליטל סרמילי, שניהלה במשך שנתיים וחצי את הסניף בכרמיאל והפכה אותו למוקד עלייה לרגל. בן עטיה מאמין ביכולת הניהול שלה והעביר אותה לנהל את הסניף בקריון. מי שעוזר לסרמילי להתאקלם הוא גל סטרולוביץ, מי שנחשב ליד ימינו של בן עטיה ומנהל התפעול של הרשת, אשר חולש על כל פרט, גדול כקטן אומר: "אנחנו מוכרים מאוד בגלל האווירה המחשמלת שקיימת בשעות הלילה. אל הסניף בקריון מגיעים פחות בליינים בשעות הלילה, אולי בגלל העובדה שהוא ממוקם בקניון מסחרי ואנשים חושבים שהוא נסגר בשעת סגירת הקניון. אני רוצה להבהיר שרנה קריון פתוח עד השעות הקטנות והוא ממוקם במדרחוב, כך שניתן להגיע אליו שלא דרך הקניון. נכון, במשך כל שעות היום אנחנו מתפקדים כמסעדה לכל דבר, החל מהשעה 08:00 בה מוגשות ארוחות בוקר מגוונות, מאוחר יותר ארוחות צהריים וערב, המוגשות עד אחרון הסועדים, אך בלילה המקום הופך לפאב עם מגוון אלכוהול משובח ומנות נשנושים שהולכים מצויין לצד קוקטיילים ובירות מהחבית".

את התפריט העשיר יצר השף אמיר אברו, אשר מלווה את גולן בן עטיה מיום פתיחת הסניף הראשון בראש פינה. הוא מכשיר את השפים והטבחים של כל סניף חדש שנפתח, תוך כדי הקפדה על הפרטים הקטנים ועובר בין הסניפים לבדוק שהכל לשביעות רצונו.

בתפריט יש מגוון ארוחות בוקר מפנקות, אותנטיות ובריאות בתווכי מחירים בין 29 ₪ ל-114 ₪ לארוחה זוגית. ארוחת הבוקר מוגשת לאורך כל היום באמצע השבוע, מאפים שונים – 29 ₪, חגיגת גרנולה 24 ₪.סלט קסדיה תצלום יחצ

כריכים שונים או טוסט מוגשים בליווי סלט אישי קצוץ או עלים בלחם לבן או כפרי לבחירה. הטוסטים מוגשים בבייגל פתוח אפוי בתנור לבנים 31-49 ₪. מהמיוחדים: בורגרבלו & חלומי – לחמניית המבורגר ממולאת בגבינת חלומי בפנקו, פטריית פורטבלו צלויה, חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ, בצל וממרח איולי שום מוגש בתוספת צ'יפס – 49 ₪. טורטייה פלאפל – כדורי פלאפל, חציל, ביצה קשה, חסה, כרוב כבוש, עגבניה, מלפפון וטחינה – 39 ₪. כריך פריקסה – תפו"א, טונה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ, עגבניה, ממרך לימונים כבושים ועריסה – 41 ₪. ועוד.

את התקשורת יצגו: בועז כהן, שיר פרסקו, שני מועלם, ורד לוי, הילה מלמד, רחלי בן גלים, עדנה כרפיס,  מיכל גילת, דינה רפאל, יורם מרק רייך, רותם כבסה, יפה גביש, צילה ברוך, נטע פלג, ניר אהרוני, רונית קיטאי, פרומה קינד, סמדר פישלר, שרה איקו ומאיר מרום. כן הגיעו לטעום הקבלן גבי בן גלים הבעלים של תיאטרון הצפון וקאנטרי גלי גיל, עו"ד לימור מגן היועצת המשפטית של עיריית מגדל העמק ובן זוגה איש ההייטק יוסי פלד, אשת התקשורת ביאנקה תל ואורה גפן מנהלת שיווק ומרחב צפון של עמל גרופ. על ההפקה: חגית הורנשטיין תקשורת ויחסי ציבור.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY